2024.03.28 SBG13 Hotelldrift i Oppgang E

Under arbeidet med sameiets offisielle hjemmeside kom jeg over noe eiendommelig. Det ser ut som om at det er hotelldrift i 5. etasje i oppgang E. Det er 2 seksjoner i den etasjen i oppgang E. For noen år siden kom det opp et meningsløst stort skilt på veggen til innkjørselen til Garasjen. Det er rimelig å anta at det her er en sammenheng.

APT. GRUNERLOKKA SBG13 – apartement. Apartement er å regne som hotelldrift. Lenkene er fortsatt aktive, men det ser ikke ut til å være mulig å booke plass. Her er lenken til Oslohoteles.net Det er grunn til å minne om at hotelldrift er brudd på sameiets vedtekter § 2.(pdf)

Meningsløst stort skilt ved innkjørsel til garasjen. For noen år siden kom det opp et meningsløst stort skilt ved innkjørselen til garasjen. Det er rimelig å anta at dette kom i sammenheng med drift av “Apt. Grunerlokka SBG13 – apartement. Skiltet ble vedtatt fjernet under et årsmøte. Det har kostet endel å anskaffe, montere og fjerne skiltet.

Flere lenker til Apt. Grunerlokka SBG13 – apartement. Det finnes sikkert flere tjenester hvor hotelldriften er reklamert for. Her er et til: “Visit Oslofjorden.no” Det var tidligere flere lenker til Apt. Grunerlokka SBG13 – apartement. Lenken over ser ut til å være “strippet”

Lenker fra noe tid tilbake:

Lenker.
Apartment Apt. Grunerlokka Sbg13 Hotel Oslo
Apt. Grünerløkka SBG13 — Visit Oslofjorden — Hoteller i Oslo
Det var tidligere en lang rekke med «reklame» for hotelldriften.
Dokumenter.
Vedtekter fra årsmøtet 2023.
Screendump fra siden “Hotels-in-Oslo.net”
Screendump fra “Navitime Transit”
Screendump fra “Oslo Hotels”
Dokumenter knyttet til driften av «Apt.Grunerlokka Sbg13 Hotel Oslo»